Ο Δήμος Ελληνικού-Αργυρούπολης μέσω της Κοινωνικής Υπηρεσίας σε συνεργασία με το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΟΓΚΟΛΟΓΙΑΣ πληροφορούν τις γυναίκες της πόλης, ότι στο πλαίσιο του προγράμματος -Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ- ξεκίνησε από τον Μάρτιο του 2012 πρόγραμμα πληθυσμιακού ελέγχου με σκοπό την πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση των κακοηθών όγκων μαστού και τραχήλου της μήτρας στις γυναίκες που κατοικούν στο Δήμο Ελληνικού-Αργυρούπολης. Οι εξετάσεις πραγματοποιούνται στην Κινητή μονάδα που βρίσκεται στην Πλατεία Δημαρχείου (Κύπρου 68) απέναντι από την Δημοτική Βιβλιοθήκη.

Το ΤΕΣΤ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ γίνεται σε όλες τις γυναίκες ηλικίας 25-65 ετών και η ΜΑΣΤΟΓΡΑΦIΑ σε γυναίκες 40-65 ετών. Οι εξετάσεις αυτές είναι ΑΚΙΝΔΥΝΕΣ ΑΝΩΔΥΝΕΣ ΕΓΚΥΡΕΣ και προσφέρονται ΔΩΡΕΑΝ.

Έως σήμερα έχουν εξυπηρετηθεί πάνω από 1000 περίπου γυναίκες και ο αριθμός αυτός αναμένεται να αυξηθεί αφού το πρόγραμμα θα συνεχιστεί έως τα μέσα Ιουλίου 2012.

Προκειμένου να καθορίσουμε χρονικά το ραντεβού για την εξέτασή σας, σας παρακαλούμε να δηλώσετε τη συμμετοχή σας εγκαίρως στο τηλέφωνο: 210 9904205 από 9:00πμ – 14:00μμ όλες τις εργάσιμες ημέρες από Δευτέρα έως Παρασκευή.

Καταληκτική ημερομηνία εξετάσεων 13 Ιούλιου 2012

 

από : http://olafree.blogspot.gr